Mozarthof interieurplan, presentatie en afronding

13 januari 2020 heb ik het voorstel gepresenteerd aan het bestuur, directie, leraren en ondersteunend personeel. Ze zijn enthousiast over de uitgangspunten van het voorgestelde materialen- en kleurenpalet. Het vervolg is door de organisatie zelf opgepakt.

In februari hebben we een bespreking gehad met de school en projectinrichter Heutink. In mei heb ik advies gegeven naar aanleiding van het voorwerk van de school en op basis van mijn voorstel. We hebben twee soorten pvc-vloer gekozen die deze zomer wordt gelegd. Voor de gietvloer in de kleedkamers is een kleur bepaald in combinatie met de muren en deuren. De muren in de gangen en pleinen worden pas volgend jaar aangebracht, evenals de leer/lees meubels en de ombouw om de kluisjes.

De pdf is het definitieve kleuradvies waar de schilders mee aan de slag gaan.

Reflectie

Eigenlijk ben ik wel trots op mijn inbreng, we hebben een mooi traject afgelopen met een betrokken team. De uitwerking zal dan ook goed gedragen worden binnen de school.
Maar ik moet wennen aan mijn nieuwe rol als interieurontwerper. Het is eenvoudigweg een andere pet dan ik gewend ben, dat voelt wat onzeker maar de school had geen moeite met het volgen van mijn bevindingen aan aanwijzingen. Fijn gevoel!

Sluit aan op leerdoel 1, 2, 3

// //